Winkelstad Hardenberg

Uitdaging

Toen het centrummanagement van Winkelstad Hardenberg bij ons aan de deur klopte, klonk de uit te voeren opdracht als een gave uitdaging;
een platform ontwikkelen waarbij alle winkeliers hun winkel kunnen uitlichten met de optie voor winkeliers om een eenvoudige shop binnen het platform te beheren!

Gebruiksvriendelijk

Met bestaande elementen uit de huisstijl van Winkelstad Hardenberg zijn wij aan de slag gegaan met een design. Dit heeft geresulteerd in een mooie stijl die volledig aansluit bij de al gemaakte flyers, posters en spandoeken.

Op een duidelijk overzicht zie je in één oogopslag alles wat zich afspeelt in Gastvrij Hardenberg! Door middel van de filtering kun je een keuze maken tussen Winkels, Horeca of Evenementen. Vind je niet direct wat je zoekt, dan brengt de zoekfunctie je er vast!

Naast Winkels, Horeca en Evenementen is er ook een handig nieuwsoverzicht, waar je de laatste berichten kunt lezen!

Overzicht van Winkels bij Winkelstad Hardenberg

Winkeliers

 

Wij hebben Winkelstad Hardenberg ondersteund in het verzamelen van alle gegevens van de winkeliers, aan de hand hiervan hebben wij ondersteuning op gebied van content geboden en alle winkelier pagina’s gevuld.

Daarbij kregen zij ook de mogelijkheid om binnen het platform producten aan te bieden. Dit heeft geresulteerd in mini-shops voor o.a. cadeaubonnen of Olivier Wijnhandel