Maatwerk WordPress website laten maken

Gebruiksvriendelijk, flexibel en toekomstbestendig. Ontdek de mogelijkheden van een op maat gemaakte WordPress website

Pixel Express medewerker die bezig is in het CMS

WordPress als CMS

Met WordPress bieden wij een veelzijdig contentmanagementsysteem (CMS) aan, bekend om zijn gebruiksgemak en flexibiliteit. Hiermee creëren we de ideale basis voor het ontwikkelen van dynamische en aansprekende website die jou helpt te onderscheiden in jouw branche.

Veelzijdigheid

De krachten van WordPress liggen in zijn flexibiliteit en maatwerk opties. Of je nu een blog, portfolio, of zakelijke website wilt, wij bouwen een WordPress website op jouw specifieke behoeftes en doelgroep.

Pixel Express medewerkers aan het overleggen

Gemakkelijk beheer

Met WordPress als CMS staat content centraal. Het gebruiksvriendelijke beheersysteem maakt het eenvoudig om teksten, afbeeldingen en multimedia toe te voegen en te bewerken. Effectieve landingspagina’s zijn in een handomdraai gemaakt. Gestroomlijnde werkprocessen betekent sneller opschalen. 

Waarom WordPress kiezen?

01

Gebruiksvriendelijkheid

WordPress staat bekend om zijn eenvoudige en intuïtieve interface. Zelfs zonder technische kennis kunnen gebruikers gemakkelijk content toevoegen, bewerken en beheren.

02

Flexibiliteit

WordPress is zeer flexibel en schaalbaar. Het kan worden gebruikt voor eenvoudige blogs tot complexe bedrijfswebsites. Dit maakt het een geschikte keuze voor MKB-bedrijven met uiteenlopende online behoeften.

03

SEO-vriendelijk

WordPress is standaard geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Het genereert schone en gestructureerde code, waardoor zoekmachines de inhoud gemakkelijk kunnen indexeren. Daarnaast zijn er veel SEO-plugins beschikbaar om de zichtbaarheid verder te verbeteren.

04

Regelmatige Updates en Beveiliging

WordPress wordt regelmatig bijgewerkt met nieuwe functies, prestatieverbeteringen en beveiligingsupdates. De actieve gemeenschap draagt bij aan het identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen, wat de betrouwbaarheid van het platform ten goede komt.

05

Modulaire back-end

Wij richten de achterkant zo in dat je gemakkelijk pagina’s kunt herschikken naar jouw wens. Dit betekent dat je ons niet nodig hebt voor aanpassingen in content of het aanmaken nieuwe pagina’s. Onafhankelijk, flexibel en toekomstbestendig.

WordPress websites waar wij trots op zijn

Laptop met Amused website geopend

Multisite, WordPress

Website voor Amused & Next

Werken bij Tielbeke homepage op laptop

Koppeling, Werkenbij site, WordPress

Werkenbij website voor Tielbeke

Laptop met Peter R de Vries website geopend

Website, WordPress

Peter R de Vries Foundation

Ook je eigen stempel drukken in jouw branche?

Wij ontwikkelen samen met jou een unieke website. Mail of bel ons en wij helpen je verder.

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?