Website WordPress

Website voor Peter R de Vries Foundation

Ontdek waarom en hoe wij een nieuwe website hebben gerealiseerd voor Peter R de Vries Foundation.

Laptop met Peter R de Vries website geopend

Digitale vernieuwing

 

De Peter R. de Vries Foundation zet zich in voor gerechtigheid door het uitloven van beloningen voor tips in cold cases. Ontdek hoe de naamswijziging en een kenmerkend logo hebben geleid tot de realisatie van een nieuwe website met anonieme tipmogelijkheden en geoptimaliseerde donatiemogelijkheden.

Kort voor zijn overlijden richtte Peter R. de Vries de stichting “Stichting de Gouden Tip” op, waar een deel van zijn levenswerk wordt voortgezet. Na zijn overlijden is besloten de stichting om te dopen tot de Peter R. de Vries Foundation, waar een nieuwe website bij hoorde. Om hier als Pixel Express een steentje aan bij te mogen dragen, zijn we ontzettend trots op.

Expertises

Website

WordPress

Gegevensbescherming icon

Anonieme tips

Anonieme tips vormen een cruciaal onderdeel van het werk van de stichting. Op de nieuwe website is er zorgvuldig voor gezorgd dat er geen extra gegevens worden meegestuurd. Ip-tracking wordt niet uitgevoerd, en gegevens worden niet opgeslagen, om de anonimiteit van tipgevers te waarborgen.

Telefoon en ipad met Peter R de Vries foundation website geopend

Donaties en crowdfunding

Als stichting die sterk afhankelijk is van donaties en crowdfunding, hebben we een maatwerk koppeling met Mollie gerealiseerd. Per cold case kan er geld worden ingezameld, samen met een streefbedrag. Deze innovatieve benadering vergroot de financiële ondersteuning voor de stichting.

Het resultaat

De nieuwe website heeft niet alleen de aandacht voor de stichting vergroot, maar heeft ook indirect bijgedragen aan cold-case zaken. Voor ons was het een bijzonder project met een diepgaande impact. Bekijk het resultaat hieronder.

On bended knee is no way to be free

Peter R de Vries foundation pagina's

Bekijk het resultaat en doneer

Steun de stichting en draag bij aan gerechtigheid. Bezoek de website en lever jouw bijdrage aan de missie van de Peter R. de Vries Foundation.

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vul het formulier hiernaast in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We plannen graag eens een verkennend gesprek met je in.

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?