Tielbeke

Werkenbij website voor Tielbeke.

Contact opnemen arrow_forward

Wie?

Tielbeke is een fullservice logistiek dienstverlener uit Lemelerveld met ruim 60 jaar ervaring, meer dan 500 gekwalificeerde en gedreven medewerkers, ruim 200 wagens en een eigen warehouse van 25.000 m2. Ze bieden hoogwaardige diensten op het gebied van dedicated transport, distributie en warehousing.

Hoe?

Bij groei hoort personeel! Om te kunnen blijven groeien heeft Tielbeke gedreven personeel nodig. Om potentiële werknemers aan te spreken is Tielbeke naar Pixel Express gestapt om een aparte website te ontwikkelen om hun werkgeversverhaal te vertellen en sollicitaties te stimuleren. Hier zijn onder andere de onderdelen werken, leren, omscholen en verhalen van medewerkers te vinden. 

 

Bekijk de website arrow_forward

Koppeling met recruitee

Recruitee is een alles-in-één collaboratieve hiring tool. Hier maakt tielbeke de vacatures aan, plant afspraken met sollicitanten en bepaalt waar de vacatures op gedeeld kunnen worden. Daaromw as er een wens dat het nieuwe werkenbij platform gekoppeld werd aan recruitee, zodat Tielbeke geen 2 keer vacatures aan hoeft te maken.

Pixel express medewerker die bezig is Pixel express medewerker die bezig is

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jou kunnen helpen om effectief te communiceren met de arbeidsmarkt. Samen bouwen we een op maat gemaakte ‘werken bij’ website die jouw bedrijf op de kaart zet en topkandidaten verleidt om zich bij jouw team aan te sluiten.

Neem contact op arrow_forward