Webshop WooCommerce

Een converterende webshop voor Vlinderkusje

Ontdek hoe wij deze webshop hebben gerealiseerd.

Scherm met Vlinderkusje website geopend

Waarom een nieuwe webshop?

De oorsprong van onze webshop ligt in drang om liefde tastbaar te maken, om verdriet te troosten en de dierbare herinneringen en liefde die blijven voort te laten leven. Anja, oprichtster van de troostshop, geeft woorden aan pijn en verdriet bij verlies van een kind of een andere dierbare, en heeft deze woorden en gedichten in diverse producten van Vlinderkusje verwerkt, zoals ansichtkaarten, troosttegels, kaarsjes en meer.

Deze klant wilde hun online aanwezigheid versterken en een naadloze ervaring bieden aan hun bezoekers. Als Pixel Express zijn we erg trots om hier een steentje aan bij te mogen dragen: een nieuwe webshop die perfect aansluit op de visie en missie van deze klant.

Expertises

WooCommerce

Webshop

Uitdagingen

De belangrijkste uitdaging was om een webshop te ontwikkelen die niet alleen visueel aantrekkelijk was, maar ook functioneel en gebruiksvriendelijk. Daarnaast wilde Vlinderkusje dat de webshop mogelijkheden bood voor cadeauservice, met specifieke functionaliteiten zoals inpakmogelijkheden en de optie om gepersonaliseerde kaartjes toe te voegen. Een andere belangrijke vereiste was het implementeren van een keuzehulp om klanten te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Laptop met vlinderkusje website geopend

Ontwerp op maat

We begonnen met het creëren van een op maat gemaakt ontwerp dat de unieke stijl van Vlinderkusje weerspiegelde. De visuele esthetiek werd gecombineerd met intuïtieve navigatie, waardoor klanten moeiteloos door de webshop konden bladeren.

Keuzehulp & cadeauservice

De keuzehulp werd geïntegreerd om klanten te begeleiden bij het maken van de juiste keuzes. Door gerichte vragen te stellen over voorkeuren en behoeften, worden klanten geleid naar producten die perfect bij hen passen. We implementeerden uitgebreide cadeauservice-opties. Klanten hebben nu de mogelijkheid om hun aankopen prachtig te laten inpakken en kunnen persoonlijke boodschappen toevoegen met behulp van aangepaste kaartjes. Deze functies voegen een extra vleugje zorg toe aan elke bestelling.

Het resultaat

De nieuwe webshop van Vlinderkusje heeft niet alleen het online imago versterkt, maar leidt ook tot een verbeterde klantbetrokkenheid en tevredenheid. De toegevoegde functionaliteiten, zoals cadeauservice en keuzehulp, bevorderen de klantenbinding. Het resultaat is een online platform dat de kernwaarden van Vlinderkusje weerspiegelt en een betekenisvolle shoppingervaring biedt aan de doelgroep van Vlinderkusje.

We legden de nadruk op gebruiksvriendelijkheid, zowel op desktop als mobiele apparaten. Voornamelijk omdat deze doelgroep toch wat ouder is, is het belangrijk dat deze webshop makkelijk te navigeren en overzichtelijk is. Een soepele winkelervaring draagt bij aan het behoud van klanten en het stimuleren van herhaalde bezoeken.

Telefoons met Vlinderkusje website geopend
Wil jij ook een converterende webshop?

Is jouw webshop verouderd en haal je niet de resultaten die je wilt halen? Of is de webshop simpelweg niet meer in lijn met de identiteit van jouw bedrijf? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?