Maatwerk WooCommerce webshop laten maken.

Effectief online verkopen en makkelijk beheer met een WooCommerce webshop. Laat jouw webshop op maat in WooCommerce maken.

Pixel Express medewerker aan die conversie stijgingen aan het presenteren is

Effectief online verkopen

Wij helpen je bij het creëren van een naadloze en unieke online winkelervaring die resultaten oplevert, zodat jij met vertrouwen jouw producten kan verkopen.

E-commerce met een bewezen CMS

WooCommerce is een uitbreiding op WordPress. Door de krachten van WordPress en WooCommerce te bundelen, ontstaat er een krachtige synergie. Je profiteert niet alleen van een gebruiksvriendelijk CMS van WordPress, maar ook van de uitgebreide mogelijkheden van een e-commerce platform.

Pixel Express medewerker bezig achter laptop

Gebruiksvriendelijk beheer

Beheer moeiteloos jouw online winkel. Met onze “modulaire” aanpak geniet je niet alleen van gebruiksgemak en flexibiliteit, maar ook van de mogelijkheid om jouw bedrijf te laten groeien en aan te passen aan de steeds veranderende behoeften van jouw klanten.

Waarom kiezen voor WooCommerce?

01

Gebruiksvriendelijkheid

Wij ontwikkelen en implementeren een intuïtief systeem, zodat zelfs zonder technische kennis het beheren van producten, voorraad en bestellingen eenvoudig is.

02

Flexibiliteit

Wij passen WooCommerce aan op jouw specifieke behoeften en doelgroep, ongeacht het type producten of diensten.

03

Uitgebreide functionaliteiten

Wij integreren relevante extensies die aansluiten bij jouw bedrijfsdoelen, waardoor je kunt profiteren van extra functionaliteit voor boekhouding, verzending, marketing en meer.

04

Schaalbaarheid

Ons platform groeit met jouw bedrijf mee. Of je nu start of al een gevestigde onderneming bent, wij zorgen ervoor dat WooCommerce schaalbaar is en blijft voldoen aan jouw groeiende behoeften.

05

Veiligheid & updates

Wij waarborgen de veiligheid van jouw online winkel door actieve ondersteuning en regelmatige updates, zodat je met vertrouwen kunt focussen op jouw kerntaken.

06

Jouw content, jouw volgorde

Onze modulaire back-end voor WooCommerce is ontworpen met het oog op flexibiliteit en gebruiksgemak. Wij stellen jou in staat om de webshop eenvoudig aan te passen en te herschikken naar jouw specifieke wensen. Met ons systeem kunnen vrijwel alle landingspagina’s worden gecreëerd, waardoor je als beheerder volledig de controle hebt.

WooCommerce webshops waar wij trots op zijn

Scherm met Vlees van Ons website geopend

Webshop, WooCommerce

Webshop voor Vlees van Ons

Telefoons met Vlinderkusje website geopend

Webshop, WooCommerce

Webshop voor Vlinderkusje

Benieuwd of WooCommerce bij jouw bedrijf past?

Wil jij graag een webshop op maat, maar weet je niet of WooCommerce geschikt is voor jouw bedrijf? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?