OVER ONS

Pixel Express kantoor Kruiwiel 1

Dit zijn wij!

Een klein, hecht team met veel kennis, grote mate van leergierigheid en droge humor. Design, realisatie, hosting of doorontwikkeling; wij van Pixel Express zijn multi-inzetbaar.

Pixel Express is een jong en groeiend bedrijf. We zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Webstores en Bureau Strak. Dat betekent heel veel ervaring en kennis binnen handbereik, waardoor we ook vraagstukken met de focus op design of online marketing moeiteloos aankunnen.

WordPress sites leveren met een uniek en eigen design. Dat kenmerkt Pixel Express. Ook onze korte doorlooptijd is opvallend. Wij draaien er niet om heen. Snel schakelen is onze kracht.

Ja, ik kom eens langs
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Meet the team
Roy van Laar

Hoi!

Ik ben Roy van Laar

Als UX designer zorg ik ervoor dat de ervaring van bezoekers op een website zo gemakkelijk en aangenaam mogelijk wordt gemaakt en zo ontwerp ik waardevolle gebruikerservaringen. Een website en/of webshop moet nuttig zijn, efficiënt bruikbaar, goed vindbaar maar bovenal waardevol zijn.

Naast het inzetten van mijn creativiteit in het ontwerpen van nieuwe websites en -shops, ben ik ook developer waardoor ik multi inzetbaar ben binnen het team en bijdraag aan het eindresultaat in het bouwen van een website- en shop.

Ik heb onder andere gewerkt aan projecten zoals Prins Sport, Marsman Wonen, Mommeriete en vele andere mooie sites van Pixel Express.

 

 

Mail Roy
Theo Zweers

Hoi!

Ik ben Theo Zweers

 

Al vanaf de start van Pixel Express ben ik onderdeel van het team als developer en ligt mijn kracht op back end. In het kort gezegd zorg ik ervoor dat wat je als bezoeker van een website ziet (front end) aan de achterkant (back end) werkt en met elkaar communiceert.

Tetje Techniek is ook wel mijn bijnaam binnen het team.

Aan vrijwel elk project lever ik mijn bijdrage aangezien ik uiteindelijk ervoor zorg dat alle nieuwe sites op een testomgeving draaien en naar live gaan. Maar zo heb ik bijvoorbeeld ook full stack gewerkt aan sites van Larcom, Prins Sport, Gerard Koopman en nog vele andere mooie projecten.

 

 

 

Mail Theo
Levi Nijveldt

Hoi!

Ik ben Levi Nijveldt

 

Als UX developer bij Pixel Express verbind ik creativiteit en techniek. Met een ultieme gebruikerservaring als uitgangspunt, schrijf ik een code om designs tot leven te brengen. Of anders gezegd: werkend te maken. Ik richt mij vooral op wat een bezoeker van een website ziet en gebruikt.

Daarnaast ben ik Chéf Animatie binnen ons team en zorg ik dat statige websites meer leven krijgen.

Ik word dan ook erg enthousiast van projecten zoals TechniekLoket en 2D3D waarbij we meer tijd en ruimte hadden om animaties op elkaar af te stemmen. Maar ook met projecten zoals Bloemenhuis LinZ, de Chrono scholen en Odink Zonwering hebben we mooie resultaten geboekt en gebruikersvriendelijke oplossingen geboden.

 

Mail Levi WhatsApp kan ook!

Hoi!

Ik ben Roan Meijer

 

Na een stage bij Webstores kon ik mijn eindstage bij Pixel Express voldoen als onderdeel van mijn opleiding Mediavormgever bij het Deltion College. Vooral het hechte en kleine team spreken mij enorm aan, ik krijg veel vertrouwen en door initiatief te tonen mag ik ook volledig meedraaien in projecten.

We werken in het team erg gestructureerd waarbij we elkaar ook continue feedback geven, dit zorgt ervoor dat projecten steeds beter en sneller worden.

Elke week sluiten we af met een retro waarbij we de week doornemen, nieuwe doelen stellen voor de nieuwe week en taken onderling verdelen. Ook is er natuurlijk tijd voor een goede vrijdagmiddagborrel!

Wil jij ook stage lopen bij dit leuke bedrijf?

Ja! Dat wil ik!
Janneke Eggengoor

Hoi!

Ik ben Janneke Eggengoor

 

Als enige dame en projectmanager binnen Pixel Express zorg ik voor structuur in het team. Ik kom vanuit een compleet andere branche waar service hoog in het vaandel staat en dat zijn de raakvlakken die ik ook bij Pixel Express zie.

We starten de dag met een stand up en bespreken wat we die dag gaan doen, ik zorg ervoor dat alle taken en projecten effectief en efficiënt verdeeld zijn binnen onze capaciteit en dat de planning voor iedereen duidelijk is. Ook in de communicatie met klanten probeer ik ons servicelevel altijd naar voren te brengen.

Mail Janneke WhatsApp kan ook!
'

VERHUIS JIJ MEE?

Ja! Gaaf!