Modulaire website

Jouw content, jouw volgorde, onze modulaire back-end. Ontdek de voordelen van een modulaire website.

Flexibel beheer van jouw website

Bij Pixel Express geloven we in de kracht van maatwerk en flexibiliteit. Onze focus ligt op een modulaire en flexibele opbouw, waardoor jij de regie behoudt over jouw content en online presentatie.

Waarom modulair?

Het stelt jou in staat om specifieke blokken en onderdelen eenvoudig te beheren en aan te passen in de back-end van jouw website. Of je nu een ondernemer bent die regelmatig nieuwe producten wil toevoegen, een marketeer die snel landingspagina’s wil aanmaken, of een bedrijfseigenaar die zijn online aanwezigheid wil optimaliseren. Onze modulaire opbouw geeft je de vrijheid om dit moeiteloos te doen.

Hoe doen wij dit?

Onze technische aanpak omvat het gebruik van bewezen CMS-systemen, waar maatwerk vrijwel onbegrensd is, namelijk WordPress en WooCommerce. Deze systemen bouwen wij modulair en flexibel op, zodat jij de regie hebt over jouw content. Of het nu gaat om het creëren van een pakkende ‘binnenkomer’, het toevoegen en verslepen van teksten, het implementeren van formulieren of het tonen van een boeiende carrousel, wij zorgen dat het CMS zo gebruikersvriendelijk mogelijk wordt opgebouwd.

Gebruiksvriendelijk beheer staat centraal

De gebruikersvriendelijkheid staat centraal in onze benadering. Wij begrijpen dat niet iedereen een technische achtergrond heeft, daarom hebben wij de back-end zo ontworpen dat het beheren van blokken intuïtief is. Hiermee kun je zonder gedoe de lay-out aanpassen, nieuwe content toevoegen en elementen herschikken met slechts een paar klikken.

Het maakt jouw website schaalbaar

Toekomstige ontwikkelingen omvatten geplande updates met nieuwe contentblokken en functionaliteiten, waardoor jij als klant nog boeiendere landingspagina’s kunt maken. Wij streven naar voortdurende verbetering, zodat jouw digitale platform altijd klaar is voor de toekomst.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou?

Laat jouw gegevens achter en wij helpen je zo snel mogelijk verder.

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?