Maatwerk koppelingen

Ontdek hoe we jouw workflow kunnen optimaliseren. Leer wat een maatwerk koppeling voor jou kan doen.

Pixel Express medewerker aan die API-koppeling aan het presenteren is

Efficiënt werken

Handmatige en tijdrovende taken zorgen voor frustratie, verminderde productiviteit en een verhoogd risico op fouten. Complexe workflows leiden tot inefficiënte communicatie tussen systemen, waardoor je groei belemmert en kostbare tijd verspilt.

API koppeling gif

Integreren en automatiseren

Koppelingen vormen de sleutel tot het oplossen van deze uitdagingen. Door naadloze integratie tussen systemen mogelijk te maken, verminderen koppelingen handmatige handelingen, minimaliseren ze fouten en creëren ze een gestroomlijnde workflow. Het resultaat is een bedrijfsomgeving die schaalbaar is.

Verhoogde productiviteit en een betere focus op kerntaken

Maatwerk koppeling laten maken

Geoptimaliseerde werkprocessen betekenen niet alleen meer productiviteit, maar ook een betere focus op kerntaken en waardevolle werkzaamheden. 

01

Intake

Door elke fase van jouw huidige werkproces te ontleden, identificeren we knelpunten, inefficiënties en mogelijke optimalisatiepunten. Het doel is een inzicht te verkrijgen in hoe de huidige processen verlopen en waar verbeteringen mogelijk zijn.

02

Gewenste workflow

Met de optimalisatiepunten in kaart gebracht, gaan we over naar het uittekenen van de gewenste workflow. Deze ideale workflow vormt de blauwdruk voor het streven naar maximale efficiëntie.

03

Ontwikkelen

Door het inzetten van de juiste tools en technologieën zorgen wij ervoor dat de nieuwe workflow soepel en effectief functioneert.

04

Livegang

Voordat we live kunnen testen we de koppeling uitvoerig om te kijken of alles naar behoren werkt. Zodra alle stoplichten op groen staan, kunnen we live.

Werken bij Tielbeke koppeling
Een koppeling voor een wervingsplatform

Voor Tielbeke hebben wij een koppeling gerealiseerd tussen het recruitmentsysteem en de werkenbij-website.

Vrijblijvend adviesgesprek

Wij optimaliseren jouw workflow zodat jij bezig kan met jouw kerntaken en het groeien van jouw bedrijf. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. 

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?