Maatwerk webshops

Wij bouwen de ideale online winkelervaring, afgestemd op jouw ambities en eindgebruiker.

Pixel Express medewerkers in overleg

Een krachtig verkoop-instrument

Een webshop is niet alleen een online etalage voor je producten; het is een krachtig verkoopinstrument dat gericht moet zijn op conversie. Een conversiegerichte webshop zorgt ervoor dat bezoekers niet alleen rondkijken, maar ook daadwerkelijk overgaan tot aankoop.

WooCommerce afbeelding

WooCommerce

Als uitbreiding op het WordPress Content Management Systeem (CMS), bieden wij met WooCommerce een solide basis voor het opzetten en beheren van jouw ideale e-commerce platform.

Het proces – Webshop op maat

Door jou inzicht te geven in hoe we te werk gaan, kunnen we samenwerken aan een maatwerk webshop die jouw verwachtingen overtreft. Vanaf de intake tot het moment dat je webshop live gaat, nemen we je bij de hand.

01

Intake

Wat zijn de beoogde functionaliteiten, hoe moet de gebruikerservaring eruitzien, en welke doelen wil je met de webshop bereiken? Tijdens de intake onderzoeken we het vraagstuk waar jij mee worstelt.

02

Design

We vertalen de verzamelde inzichten naar een visueel aantrekkelijk ontwerp dat niet alleen de merkidentiteit weerspiegelt, maar ook functionaliteit omarmt. Een uniek concept dat indruk maakt.

03

Ontwikkelen

We zetten het design om naar een functionele webshop en houden rekening met de best practices als het gaat om techniek. 

04

Testomgeving

Zodra het ontwikkelen is afgerond, leveren wij een testomgeving op. Hier kan de webshop gevuld worden met content. Ook is dit een uitgelezen moment voor zowel ons als voor jullie om de website te testen en feedback te verzamelen.

05

Livegang

Zodra de webshop gevuld is met content en de feedback verwerkt is, kunnen we live. We voeren cruciale pre- en afterlivegang checks uit voor een soepele livegang.

06

Doorontwikkeling

We identificeren optimalisatiekansen op basis van verzamelde analytics en trends in de markt. We voegen nieuwe functies toe of verbeteren de bestaande om de webshop up-to-date te houden.

Webshops waar wij blij van worden

Telefoons met Vlinderkusje website geopend

Webshop, WooCommerce

Webshop voor Vlinderkusje

Scherm met Vlees van Ons website geopend

Webshop, WooCommerce

Webshop voor Vlees van Ons

Digitale resultaten behalen?

Laat jouw gegevens achter voor een vrijblijvend adviesgesprek en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?