Website WordPress

Website voor Marketing Bureau

Een nieuwe, effectieve en functionele website voor Bureau Strak.

Scherm met Bureau Strak website geopend

Een nieuwe huisstijl en website

Bureau Strak, een toonaangevend online marketing bureau, benaderde ons met de wens voor een nieuwe website met een huisstijl upgrade. De bestaande huisstijl werd als te complex ervaren, en de website weerspiegelde niet langer de kernwaarden van Bureau Strak: aantoonbare kwaliteit, ondernemende marketeers, loyaliteit en gedrevenheid.

Expertises

Website
WordPress

De uitdaging

De belangrijkste uitdaging was het transformeren van de huisstijl naar een minimalistisch ontwerp dat de kwaliteit en gedrevenheid van Bureau Strak weerspiegelde. Daarnaast vormde het menu een complex vraagstuk vanwege de uitgebreide contentmogelijkheden van de website.

Bureau Strak homepage

Nieuwe huisstijl & twee menu’s

Samen met Bureau Strak werd een huisstijl gecreëerd die de kwaliteit en gedrevenheid van het bedrijf benadrukte. Het menu werd opgelost met de implementatie van twee “mega menu’s” – een “tab-menu” voor overzichtelijke weergave van subpagina’s en een traditioneel dropdown-menu voor hoofdpagina’s.

Conversie-gericht

De website bevat voldoende conversiepunten, waaronder persoonsgebonden conversiepunten per pagina voor direct contact met de juiste persoon. Dit resulteert in een verhoogd aantal aanvragen over de gehele website.

Het resultaat

Het resultaat is een overtuigende website die de boodschap communiceert: “Wij weten hoe het moet.” De online aanwezigheid van Bureau Strak straalt professionaliteit uit, biedt uitgebreide mogelijkheden op het gebied van SEO en content, en voldoet aan de hoogste verwachtingen van een marketingbureau.

Magazine met Bureau Strak styleguide

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wil jij een nieuwe website voor jouw (marketing) bureau? Laat jouw gegevens achter met ons en wij helpen je verder. We plannen graag eens een verkennend gesprek met je in. 

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?