Een website op maat

De kracht van design en techniek bij elkaar.

Pixel Express medewerker die aan het presenteren is

Wij bouwen websites op maat

Wil jij jouw leads verhogen? Meer offerte aanvragen? Meer sollicitanten werven, of jouw verhaal op een inspirerende manier vertellen? In de digitale wereld is een unieke en effectieve website niet meer iets extra’s, maar juist heel belangrijk voor het succes van je bedrijf. Lees meer over waarom een website op maat een must-have is voor jouw bedrijf.

Pixel Express illustratie

Jouw content, jouw volgorde

Jouw content, jouw volgorde, ons modulaire ontwerp. Onze modulariteit stelt je in staat om de bouwstenen van iedere pagina aan te passen en te herschikken. Met deze aanpak bieden we flexibiliteit en toekomstbestendigheid. Jij bent de baas over jouw eigen content. Samen creëren een unieke online ervaring die perfect past bij jouw visie en doelen.

WordPress afbeelding

WordPress CMS

Wij omarmen de kracht van WordPress als Content Management Systeem (CMS) bij het bouwen van websites. Het is een robuust platform dat ons in staat stelt om op maat gemaakte, krachtige en gebruiksvriendelijke websites te creëren.

Onze aanpak – Website op Maat

Door jou inzicht te geven in hoe we te werk gaan, kunnen we samenwerken aan een maatwerk website die jouw verwachtingen overtreft. Vanaf de intake tot het moment dat je website live gaat, nemen we je bij de hand.

01

Intake

We luisteren naar jouw ideeën, doelen en wensen. We willen niet alleen begrijpen wat je nodig hebt, maar ook wie je bent. Jouw input vormt de basis van ons werk, en samen bepalen we de koers voor een succesvol project.

02

Design

We gaan aan de slag om een visueel concept te creëren dat niet alleen aantrekkelijk is, maar ook nauw aansluit bij jouw merkidentiteit en doelen. We geloven dat een goed ontwerp de sleutel is tot een impactvolle online aanwezigheid.

03

Ontwikkelen

Met het goedgekeurde ontwerp in handen gaan we aan de slag. We zetten jouw ideeën om in werkelijkheid door gebruik te maken van de beste praktijken in webontwikkeling. 

04

Testomgeving

Zodra we de website hebben ontwikkeld, leveren wij een testomgeving op. Hier kan de website gevuld worden met teksten, afbeeldingen etc. en is dit ook een uitgelezen moment om de website te testen en feedback te verzamelen.

05

Livegang

Zodra de website vol staat met goede content en de feedback verwerkt is, kunnen we live. Voordat we live gaan voeren we cruciale checks uit om te kijken of alles goed staat ingesteld voor livegang. Ook na de livegang voeren we nog een aantal laatste controles uit om te dubbelchecken of alles goed staat. 

06

Doorontwikkeling

Onze betrokkenheid stopt niet bij de lancering van jouw website. Of het nu gaat om nieuwe functies, optimalisaties of het inspelen op veranderende behoeften, we blijven actief betrokken om ervoor te zorgen dat jouw online aanwezigheid altijd up-to-date en effectief blijft.

Maatwerk websites waar wij trots op zijn

 

Laptop met Amused website geopend

Multisite, WordPress

Website voor Amused & Next

Werken bij Tielbeke homepage op laptop

Koppeling, Werkenbij site, WordPress

Werkenbij website voor Tielbeke

Laptop met Peter R de Vries website geopend

Website, WordPress

Peter R de Vries Foundation

Vrijblijvend adviesgesprek

Wil jij je onderscheiden van de concurrentie met een website op maat en ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?