Werkenbij site WordPress

Werken bij Morrenhof-Jansen

Een nieuw platform voor nieuwe collega’s.

Scherm met Werken bij Morrenhof-Jansen website geopend

Een nieuwe website voor Morrenhof-Jansen

Met ruim 375 collega’s verspreid over 5 vestigingen, is Morrenhof-Jansen een grote speler op het gebied van installatietechniek. Morrenhof-Jansen heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt, waardoor de behoefte aan goede personeelswerving steeds belangrijker werd. Inmiddels is Morrenhof-Jansen uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven binnen installatietechniek. Lees hoe wij hier een positieve bijdrage aan hebben geleverd met een nieuwe werkenbij-website.

Expertises

Website

WordPress

Waarom een nieuwe website?

Bij groei hoort personeel! Om te kunnen blijven groeien heeft Morrenhof-Jansen enthousiast personeel nodig. Helaas kampte de installatiesector met een zwaar personeelstekort, waardoor personeel vinden steeds lastiger werd. Om potentiële werknemers aan te spreken is Morrenhof-Jansen naar Pixel Express gestapt om aparte website te ontwikkelen om vacatures mee te delen en werknemers aan te spreken. Hier zijn onder andere vacaturesstages en verhalen van medewerkers te vinden. Het ontwikkelde platform straalt betrouwbaarheid en vriendelijkheid uit. Dit is kenmerkend voor het familiebedrijf.

Laptop met werken bij Morrenhof-Jansen website geopend

Hoe hebben we dit gedaan?

Er is gekozen voor een aparte website om vacatures op te delen, zodat potentiële werknemers kunnen inzien waarom je bij Morrenhof-Jansen aan de slag wil. Er worden niet alleen vacatures gedeeld, maar ook de historie van het bedrijf en mogelijkheden om werkend te leren worden uitgebreid besproken.

Voordeel van een werkenbij website

Omdat Morrenhof-Jansen heeft gekozen voor een aparte site heeft het bedrijf meer Marketingdata om op te sturen. Met een werkenbijwebsite is het mogelijk om de volledige website in te richten op enkel en alleen het werven van personeel. Al het verkeer op de site zoekt hier naar informatie over vacatures en het bedrijf om er wellicht te komen werken. De reguliere site morrenhof-jansen.nl is gericht op het informeren van mensen over installatieprojecten en de verschillende disciplines die Morrenhof-Jansen aanbiedt.

Ook meer personeel werven?

We plannen graag (vrijblijvend) een verkennend gesprek met je in. Laat jouw gegevens hiernaast achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?