Morrenhof-Jansen

Een nieuw platform voor nieuwe collega’s.

Contact opnemen arrow_forward

Wie?

Morrenhof-Jansen groeide binnen ruim 40 jaar door tot een middelgroot installatiebedrijf. Met ruim 220 collega’s verspreid over drie vestigingen (Dalfsen, Gramsbergen en Vriezenveen) is het bedrijf werkzaam in Oost-Nederland.

Morrenhof-Jansen is expert in:

  • Elektra
  • CV & Klimaatbeheersing
  • Duurzamheid & energie
  • Luchtbehandeling
  • Beveiliging
  • Diamantboren & -zagen
  • Zwembadtechniek
  • Nieuwbouw

Morrenhof-Jansen heeft de afgelopen jaren een behoorlijke groei doorgemaakt. Inmiddels is Morrenhof-Jansen uitgegroeid tot een van de grootste bedrijven binnen installatietechniek. Lees hieronder hoe Pixel Express hier een bijdrage heeft aan geleverd.

Hoe?

Bij groei hoort personeel! Om te kunnen blijven groeien heeft Morrenhof-Jansen enthousiast personeel nodig. Helaas kampte de installatiesector met een zwaar personeelstekort, waardoor personeel vinden steeds lastiger werd. Om potentiële werknemers aan te spreken is Morrenhof-Jansen naar Pixel Express gestapt om aparte website te ontwikkelen om vacatures mee te delen en werknemers aan te spreken. Hier zijn onder andere vacatures, stages en verhalen van medewerkers te vinden. Het ontwikkelde platform straalt betrouwbaarheid en vriendelijkheid uit. Dit is kenmerkend voor het familiebedrijf.

 

Bekijk de site! arrow_forward

Waarom?

Er is gekozen voor een aparte website om vacatures op te delen, zodat potentiële werknemers kunnen inzien waarom je bij Morrenhof-Jansen aan de slag wil. Er worden niet alleen vacatures gedeeld, maar ook de historie van het bedrijf en mogelijkheden om werkend te leren worden uitgebreid besproken. Doordat Morrenhof-Jansen heeft gekozen voor een aparte site heeft het bedrijf meer Marketingdata om op te sturen. Al het verkeer op de site zoekt hier naar informatie over vacatures en het bedrijf om er wellicht te komen werken. De reguliere site morrenhof-jansen.nl is gericht op het informeren van mensen over installatieprojecten en de verschillende disciplines die Morrenhof-Jansen aanbiedt. 

Samenwerking

Pixel Express werkt nauw samen met Bureau Strak. Dit marketingbureau is gespecialiseerd in online reclame en vindbaarheid. Samen met PixelExpress is een plan bedacht om nieuwe collega’s te werven. Binnen deze campagnes heeft Bureau Strak de advertenties gemaakt en heeft Pixel de site, juiste landingspagina’s en trackingcodes toegevoegd.

Zowel Pixel Express en Bureau Strak zijn gevestigd in het kantoorpand Heemserhoek. Hierdoor kunnen wij gemakkelijk overleggen met Bureau Strak om zo het platform en de marketing perfect op elkaar aan te laten sluiten.