Multisite Website WordPress

Multi-site voor Compass Logistics & Compass Transport

Ontdek hoe wij een nieuwe multi-website voor Compass Transport & Compass Logistics hebben gerealiseerd.

Over de klant

Pixel Express had het genoegen samen te werken met Compass Transport en Compass Logistics, zusterbedrijven die zich specialiseren in transportdiensten. Compass Transport richt zich op binnenlands transport binnen de BeNeLux en Duitsland, met een indrukwekkende vloot van meer dan 40 eigen vrachtwagens. Aan de andere kant is Compass Logistics gericht op internationaal transport, met een uitgebreid netwerk over de hele wereld, waarbij het de juiste partners inschakelt voor specifieke opdrachten.

Expertises

Website

WordPress

Waarom een nieuwe website?

Voorafgaand aan onze samenwerking had Compass Transport een verouderde website die niet langer de essentie van het bedrijf weerspiegelde. Compass Logistics had zelfs nog geen online aanwezigheid. Beide bedrijven wilden een digitale transformatie ondergaan met een frisse, unieke en professionele website die hun specialisaties en wereldwijde aanwezigheid weerspiegelt.

Wat hebben we gedaan?

Pixel Express heeft een doordachte aanpak gekozen door te investeren in een ‘multi-site’ benadering. Beide websites hebben een herkenbaar ontwerp, maar subtiele huisstijlwijzigingen benadrukken de unieke identiteit van Compass Transport en Compass Logistics. De nadruk lag op het creëren van onderscheidende content en visuals die de expertise van beide bedrijven in transport benadrukken.

Snel en gemakkelijk offertes aanvragen

De belangrijkste toevoeging was de ontwikkeling van een geavanceerde ‘offerte’ module. Deze module stelt bezoekers in staat om eenvoudig transportaanvragen in te dienen. Door essentiële informatie zoals laad- en losplaats, laad- en losdatum en pakketinformatie te verstrekken, kunnen bezoekers snel en efficiënt prijsopgaven ontvangen. Dit vereenvoudigt het aanvraagproces en verbetert de algehele gebruikerservaring.

Het resultaat

Het eindresultaat is een set van onderscheidende websites die de kernwaarden en expertises van Compass Transport en Compass Logistics op een visueel aantrekkelijke manier weerspiegelen. De nieuwe websites maken het voor bezoekers eenvoudig om tussen beide bedrijven te schakelen, terwijl de content en visuals een dieper inzicht bieden in de unieke dienstverlening van elk bedrijf.
De ‘offerte’ module is een succesfactor geworden, waardoor potentiële klanten moeiteloos transportaanvragen kunnen indienen. Samengevoegd heeft Pixel Express met deze aanpak bijgedragen aan een modernere online uitstraling en een verbeterde gebruikservaring voor zowel Compass Transport als Compass Logistics.
Wil jij ook een website voor jouw transport bedrijf?

Is jouw website niet meer in lijn met de identiteit van jouw bedrijf? Of wil je graag voorlopen op de concurrentie met een unieke website? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naam(Vereist)
Meer resultaten behalen?