Website WordPress

Unieke website voor De Interieurbouwers

Bij De Interieurbouwers draait het allemaal om vakmanschap en creativiteit. Dat vereiste een esthetisch aantrekkelijke website. Ontdek hier hoe en wat wij precies gedaan hebben.

Over de klant

De Interieurbouwers is een toonaangevend bedrijf dat al meer dan 10 jaar advies geeft, ontwerpt en maatwerkinterieurs bouwt voor hun klanten. Als gepassioneerde vakmensen hebben ze een diepgewortelde liefde voor het omzetten van ideeën in prachtige realisaties. Hun focus ligt op het leveren van unieke, op maat gemaakte interieurs die vakmanschap en esthetiek combineren.

Expertises

Website

WordPress

Waarom was een nieuwe website noodzakelijk?

De oude website van De Interieurbouwers kon niet adequaat de kwaliteit van hun interieurprojecten weerspiegelen. Voor een bedrijf waar esthetiek zo’n cruciale rol speelt, was het van essentieel belang dat hun online aanwezigheid deze kernwaarden zou uitstralen. De opdrachtgever, Pixel Express, werd benaderd omdat De Interieurbouwers op zoek was naar een partij die het unieke webdesign tot leven kon brengen in een functionele website.

Wat hebben we precies gedaan?

In nauwe samenwerking met webdesigner Glenn Niens heeft Pixel Express een website ontwikkeld die de essentie van De Interieurbouwers perfect weergeeft. De focus lag op een visueel esthetische presentatie van hun projecten, waarbij elk aspect van het webdesign werd doordrenkt met een unieke, premium stijl. Om de gebruikerservaring te verbeteren, zijn tal van animaties toegevoegd, waaronder een aantrekkelijke website load animatie, naadloze page transition animaties en subtiele micro-animaties die de aandacht van de bezoeker vasthouden.

Storytelling en visuals

De website is ontworpen met het oog op storytelling, waarbij de nadruk ligt op het visueel vertellen van de verhalen achter de gerealiseerde projecten. Elk detail, van de indeling van de pagina’s tot de keuze van de afbeeldingen, is doordacht en zorgvuldig afgestemd op de identiteit van De Interieurbouwers. De samenwerking met Glenn Niens zorgde voor een naadloze integratie van visueel ontwerp en functionele webontwikkeling.

Het resultaat

Het resultaat is een adembenemende website die de klasse, het vakmanschap en de passie van De Interieurbouwers perfect weergeeft. Bezoekers worden meteen gegrepen door de premium uitstraling en worden meegenomen op een visuele reis door de gerealiseerde projecten. De animaties dragen bij aan een boeiende gebruikerservaring en maken het navigeren door de website een genot. De nieuwe website is niet alleen een digitale showcase van de interieurprojecten, maar ook een krachtig instrument dat de waarden van De Interieurbouwers op een impactvolle manier communiceert.

Wil jij ook een inspirerende website voor jouw bedrijf?

Is jouw website niet meer in lijn met de identiteit van jouw bedrijf? Of wil je graag voorlopen op de concurrentie met een unieke website? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil jij ook een inspirerende website voor jouw bedrijf?

Is jouw website niet meer in lijn met de identiteit van jouw bedrijf? Of wil je graag voorlopen op de concurrentie met een unieke website? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Naam(Vereist)