Zakelijke site als communicatiemiddel naar aandeelhouders

PB Holding

WIE?

Stern Groep N.V. heeft in januari bekend gemaakt dat het bedrijf zal worden overgedragen aan Hedin Moiblity Group AB. Ook de naam van Stern Groep N.V. is gewijzigd en gaat nu verder onder de naam PB Holding N.V., een beursgenoteerd bedrijf. PB Holding heeft Pixel Express de verantwoordelijkheid gegeven om binnen een korte periode een professionele site te realiseren. Benieuwd naar het resultaat?

WAT?

Stern is een prominent autobedrijf dat zich bezighoudt met kopen, huren, leasen en behandelen van nieuwe en gebruikte auto’s. Door de overname van Stern Groep is PB Holding opgenomen binnen Hedin Mobility Group.

Om aandeelhouders te kunnen voorzien van relevante informatie over het bedrijf is de site pb-holding.nl in het leven geroepen. Op de site is relevante informatie te vinden, denk aan persberichten, vergaderingen, jaarverslagen en achtergrondinformatie.

Pixel Express kreeg de vraag een zakelijke website te bouwen. Dit heeft het team gerealiseerd door een duidelijke menustructuur aan te brengen, waardoor alle informatie in een oogopslag zichtbaar is voor aandeelhouders. Zo kun je bijvoorbeeld onder ‘Corpate Governance’ statuten, gedragscodes en jaarrapporten vinden van PB Holding.

HOE?

Op de website van PB Holding is een automatische pdf-scanner geïntegreerd. Bestanden worden automatisch ingeladen zonder dat de gebruiker deze moet downloaden of openen in een apart tabblad. 

PB Holding kan ook zelf nieuwe bestanden uploaden, zoals jaarverslagen. Het bedrijf heeft volledige toegang tot de website en kan zelf persberichten en relevante informatie toevoegen. Zo ontvangen aandeelhouders relevante informatie van een betrouwbare afzender.


  Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

  Website als communicatiemiddel?

  Laat ons contact met je opnemen.

  Onze klanten mogen vertrouwen op de 7 zekerheden van Pixel Express. Daarmee bieden we de garantie dat elke ondernemer bezig kan blijven met waar hij mee bezig moet zijn; zijn eigen business.

  1. Afspraak = afspraak. Onze offertes zijn fixed. dus geen cent meer dan afgesproken.
  2. AVG ready. Elke shop of site ontwikkelen wij AVG ready. Geen gezeur geen zorgen.
  3. Veilig. Wij borgen de veiligheid van jouw shop of site. Ook na oplevering.
  4. Up-to-date. Nieuwe updates beschikbaar? Regelen wij op de achtergrond voor je.
  5. Meetbaar. Elke shop of site die wij opleveren is meetbaar.
  6. Bereikbaar. Ook gewoon buiten kantooruren. Probeer maar op 06 8686 3199
  7. Live = live. Onze sites en shops gaan gevuld en wel live. Eerder niet.