OFFERTES OP MAAT; PERSOONLIJK ADVIES EN DE HOOGSTE KWALITEIT

ODINK ZONWERING

 

WIE?

Odink Zonwering in Hardenberg is de specialist in zonwering voor binnen en buiten. Het familiebedrijf helpt ondernemers en particulieren in een brede regio aan zonwering zoals rolgordijnen, lamellen, screens, windschermen en overkappingen.

WAT?

De vraag die Odink Zonwering bij Pixel Express neerlegde was een servicegerichte website waarin het uitgebreide assortiment aan binnen- en buiten zonwering duidelijk en overzichtelijk in beeld wordt gebracht. De site moet de klant thuis al de nodige informatie geven over de mogelijkheden. Ook moest de site een persoonlijke uitstraling krijgen, die iets van de sfeer weergeeft die je ervaart wanneer je een bezoek brengt aan het familiebedrijf.

HOE?

Pixel bouwde voor Odink Zonwering een overzichtelijke website met veel conversiepunten, zodat bezoekers gemakkelijk een aanvraag kunnen doen. 

We implementeerden een uitgebreid aanvraagformulier voor de bezoeker zodat de ondernemer bij een aanvraag direct een gerichte offerte kan doen. 

Ook ontwikkelden we een configurator zodat klanten zelf kunnen bekijken wat er bij welk type zonwering exact nodig is. Dit geeft de klant tijdens de oriëntatie al veel informatie. 

Verder bevat de site een afspraakplanner zodat bezoekers van de showroom zeker weten dat er tijd voor ze is wanneer zij een bezoek brengen aan de winkel. 

Bekijk website Odink Zonwering

DE ROUTE NAAR SUCCES

ONLINE ALLE INFO EN HET VERTROUWEN, OFFLINE DE AFRONDING.

Alles begint met een kennismaking. Wie ben jij, wie zijn wij en waar kunnen we je mee helpen? Zo ook bij Odink Zonwering. Een betrouwbaar familiebedrijf die weet dat de ‘Odink-klant’ al redelijk veel voorwerk wil doen, alvorens over te gaan tot actie. De wens was daarom om op online gebied duidelijkheid te geven en aan te zetten tot contact.

ALTIJD DUIDELIJK

Altijd vrijblijvend advies

Odink is als leverancier van vele zonwering fabrikanten  Somfy, Heroal, Stobag, Verosol en Luxaflex genoodzaakt om veel productinformatie te bieden. Daarmee veel content, informatie en afbeeldingen. Belangrijk om in de zee van informatie altijd hulp aan te bieden wanneer gewenst. Daarom realiseerde we op iedere pagina voldoende CTA’s. Buttons voor een vrijblijvende afspraak of een offerte zijn daarom altijd op iedere locatie op de site helder in beeld.

De offertes zijn direct zeer concreet, zodat Odink op afstand een gerichte aanbieding kan doen.

Zelf samenstellen

Wel zo makkelijk

De bezoeker die nog niet precies weet wat ze willen is de  Zonfigurator ontwikkeld. Een eenvoudige tool die in 4 stappen een eigen configuratie opstelt. Ieder type zonwering heeft zijn eigen door te lopen stappen. Het gevolg? Nóg concretere aanvragen, betere informatievoorziening voor de klant en minder vragen.

Drukte tijdens corona

Met een duidelijke les

‘Dankzij’ corona heeft Odink Zonwering moeten besluiten showroom bezoek op afspraak in te laten plannen. Gelukkig daardoor wel meer tijd voor de klant, en dus meer service en kwaliteit. Ook nu zorgt Pixel Express voor een handige tool om afspraken te blijven plannen, op basis van capaciteit en beschikbaarheid