Geïntegreerde vrachtplanner en duidelijke project-cases

Hutten Metaal

 

WIE?

Hutten Metaal is de staalbouw expert gevestigd in Hardenberg. Met meer dan 15.000 vierkante meter aan productieoppervlakte en 110 medewerkers zijn ze een belangrijke speler in grote projecten. Met klanten als Schiphol, Thialf en Hilton Amsterdam is Hutten Metaal de specialist in staalbouw. Hutten Metaal heeft de ambitie om de snelste staalbouwer te worden en daar helpen we graag online aan mee!

WAT?

Vanuit Hutten Metaal kwam de vraag om een platform te ontwikkelen dat de expertise en de productiecapaciteit laat zien van het bedrijf. De website was namelijk flink verouderd en toe aan een make-over. Op de website iis een bedrijfsvideo geïntegreerd die op de homepagina van de site onder andere hun grote vestiging in Hardenberg in beeld brengt. Daarnaast hebben we een handige vrachtplanner toegevoegd aan de site. Dit scheelt zowel Hutten Metaal als de chauffeurs veel planningstijd!

HOE?

Pixel Express bouwde voor Hutten Metaal een overzichtelijke site die beheerbaar is. Hutten Metaal kan zelfstandig cases toevoegen en aanpassingen doorvoeren zonder html-kennis of afhankelijk te zijn van Pixel Express. 

De websites van Pixel Express zijn volledig uniek. Ons team codeert en visualiseert zelf de gehele website en maakt geen gebruik van sjablonen gemaakt door derden. Zo maken we voor elke wens een passend en uniek platform.

Hutten Metaal arrow_forward

Snel en vakkundig

Grote projecten die ook nog eens snel worden voltooid

Hutten Metaal is trots op hun bloeiende bedrijf en op de mooie projecten die ze de afgelopen jaren mochten doen, zoals Hart van Zuid in Rotterdam en Schiphol. Deze trots is terug te vinden op de site. Er is een speciale pagina gemaakt voor de klanten waar Hutten Metaal trots op is. Ook is er op de site andere relevante info te vinden als ‘Wat doen wij’, ‘Wie zijn wij’ en ‘Contact’. 

Gebruiksvriendelijk

In één oogopslag helder

De website van Hutten Metaal laat zien waar ze goed in zijn, namelijk staalproductie! Op de achtergrond speelt een video af die de grootte van het bedrijfsterrein laat zien en de werkwijze van Hutten Metaal weergeeft.

Handige vrachtplanner

Op de nieuwe website is een vrachtplanner te vinden. Door middel van deze functie kunnen chauffeurs een tijd reserveren om te lossen. Vrachtwagens hoeven hierdoor niet te wachten op anderen. Dit is efficiënt voor zowel klanten als Hutten Metaal zelf.