Gerard Koopman

Mockups met afbeeldingen van Gerard Koopman Duiven

Alles over duiven

Al meer dan 80 jaar is de familie Koopman actief in de professionele duivensport en staat Gerard Koopman de laatste jaren aan het roer van deze internationale sport.

De voormalige website was aan vernieuwing toe en zodoende gingen wij aan de slag met een design waarbij de nadruk lag op een gebruikersvriendelijke navigatie naar informatie over de diverse duiven.

Middels een mooi overzicht zijn alle duiven goed te vinden en geeft de detailpagina informatie zoals geslacht, leeftijd, ringnummer en prijzenkast.

Aan de achterzijde hebben we de duiven gekoppeld met ouders en nazaten zodat het, naast een PDF, ook een visuele mooie stamboom toont.

Neem eens een kijkje bij het “paradeduifje” Kleine Dirk!

Bekijk de duiven van Gerard Koopman arrow_forward
Maps met locaties waar Gerard Koopman duiven hebben gevlogen

De hele wereld rond

Koopman’s duiven vliegen de hele wereld over!
In een mooi overzicht zie je waar ze allemaal zijn geweest. Klik maar eens op een duif en je ziet wanneer en waar de duiven precies zijn geweest!

Kenmerken van een duif

Binnen de stamboom van een duif is het oog en zijn de oogkenmerken erg belangrijk. We hebben daarom ervoor gezorgd dat op de detailpagina van een duif (bijvoorbeeld bij Adora) de mogelijkheid bestaat om een detailfoto toe te voegen aan de duif onder ‘Bekijk mijn oog van dichtbij’.

Daarnaast kan er per duif de kenmerken worden aangegeven zoals de prijzenkast die ze hebben behaald waardoor er in het overzicht gefilterd kan worden op deze kenmerken. Dit wordt door bezoekers van de website over de hele wereld als zeer prettig ervaren.