Bloemenhuis Linz

Voor de mooiste boeketten en bloemstukken

Denken in oplossingen

Het C-woord…. Het was hier helaas ook van toepassing. Zo’n anderhalf jaar geleden was Linz nog niet online actief althans, niet als webshop. Via Facebook, Instagram en andere platforms wist Linz al wel klanten te bereiken, maar een webshop bijhouden was best wat werk – was de perceptie.

  • De voorraad moet up-to-date blijven
  • Er moeten content geschreven worden
  • De bestellingen moeten makkelijk geïntegreerd kunnen worden in de huidige werkwijze

Overal is een oplossing voor! Als eerste stap hebben wij een kleine shop ontwikkeld, zodat Linz haar bloemen ook online – in de regio – kon verkopen.

Een webshop is zo gek nog niet

Dat de corona-shop niet zonder succes was bleek wel na de eerste maand: een omzetstijging van 34%. De vraag was aan het groeien en de klanten wisten de webshop al snel te vinden

Opvolging van het succes

Als vervolg op de basis webshop hebben we gekeken welke verbeteringen we konden doorvoeren om de webshop; meer passend te maken bij Linz en ook te kijken of er in de tussentijd nog wensen waren bijgekomen.

Om de shop meer passend te maken, hebben we een nieuw ontwerp gemaakt. Hierin waren er aparte categorieën gereserveerd voor; Boeketten, rouwwerken, kadobonnen en ook accessories.

 

Meer groei en meer mogelijkheden

Door de online groei heeft Linz Bloemen nog een stap kunnen zetten in de online ontwikkeling van de winkel. De zakelijke klanten heb een eigen portaal om in te loggen en de bestelling wordt dezelfde dag nog geleverd op het gewenste tijdstip, dat noemen wij nog eens service!

Ook onze service ervaren? Neem contact op en wij kijken wat er mogelijk is in jouw bestaande of nieuwe webshop!

 

Contact arrow_forward