Beach & Teach Hardenberg

Wie?

Stichting Beachvolleybalschool Beach & Teach Hardenberg is opgericht in 2015. Deze stichting beschikt over drie grote volleybalvelden direct naast de nieuwe atletiekbaan in Hardenberg. De volleybalvelden worden gebruikt door meer dan honderd donateurs, verschillende scholen, professionals en bedrijven.

Hoe?

Het bestuur van Stichting Beach & Teach Hardenberg is naar PixelExpress gestapt om een platform te ontwikkelen waar enthousiastelingen donateur kunnen worden, mensen contact op kunnen nemen en er volleybalvelden afgehuurd kunnen worden. 

Als donateur betaal je voor één seizoen een eenmalige eigen bijdrage. Hiermee krijg je recht om gebruik te maken van alle faciliteiten die te vinden zijn bij de stichting. Denk aan: de volleybalvelden, palen, netten, lijnen, ballen, kleedkamers en douches. Ook is er een kantine waar uitgebreid gekletst kan worden onder het genot van een drankje.

 

Resultaat

Met de nieuwe website is het mogelijk om online velden te reserveren, donateur te worden en contact op te nemen met de stichting. Deze functionaliteiten moeten het spelplezier bij de stichting naar een hoger niveau tillen. 

Ook is de vindbaarheid in Google dankzij de nieuwe website verbeterd. Wanneer er voorheen op Google werd gezocht op ‘Beachvolleybal Hardenberg’ kwam je uit op de site van de Nederlandse Volleybalbond, Nevobo. 

Met de komst van de nieuwe site staat beachteach.nl helemaal bovenaan in Google. Zo kunnen de inwoners van Hardenberg en makkelijk contact opnemen met de stichting en kan de stichting meer donateurs verwachten.